Rólunk

“A tea folyékony bölcsesség”

Megálmodtunk egy kávézót és nem ijedtünk meg még ennél is többet álmodni. Szeretném nektek mindkettőnket bemutatni egy kicsit, hogy jobban megismerjük egymást.

A vőlegényem Pranoy (ejtsd: Prenoj) indiai származású, vendéglátós diplomával rendelkezik. Lassan 2 éve él itt velem Magyarországon és nagyon megszerette. Karrierje elején szakácsnak készült, ugyanis kiváló érzéke van az ízek párosításához. Később viszont úgy döntött italok készítésében szeretné kamatoztatni ezt a képességét. Így kerültek képbe a teák is.

Én, Eszter életmód tanácsadónak tanultam és az egészséges életmód azóta sokkal nagyobb hangsúlyt kap az életemben. Az életmódváltás sokaknak nehézséget okoz és szerettem volna olyan megoldásokat találni, amik ezt megkönnyítik. A teák ezt a célt is szolgálják.

Pranoy kivételes ízérzékelése és az én folyamatos fejlődési vágyamnak és akaratomnak köszönhetően már rengeteg különleges dolgot alkottunk együtt. Van egy közös szenvedélyünk és ez a teázás. Reggelente együtt fogyasztunk el egy-egy csésze meleg, illatos és testi-lelki egészségünket támogató italt. A jól megválasztott tea segíthet a nap különböző szakaszaiban, eltérő problémákban.

Pranoy ajurvédából tanult gyógynövény ismereteit hívtuk segítségül és elegyítettük az én helyi gyógynövény ismereteimmel. Ezért is találhattok például orvosi citromfüvet teáinkban, akár csak szent bazsalikomot.
Kávézónk két évvel ezelőtt nyitottuk meg, azóta kísérletezünk és tesztelünk különböző teakeverékeket.

Már az indulásunk elején rájöttünk, hogy vevőinknek a teák hatása mellett az ízek és illatok ugyanolyan fontos tényezők. Ezért is használunk gyümölcsöket és azoknak természetes kivonatait.

Természetesen nem állítjuk, hogy teáinkkal minden probléma maradéktalanul megoldható! De hiszünk benne, hogy rendszeres fogyasztásuk hozzájárul az általános jó közérzethez.

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bátran!

Csapatunk

eszti
Sipos Eszter 
Managing Director
Pranoy K R
Managing Director